Tgrt Haber

İstanbul'da istenmeyen görüntüler: MHP bayrağı bulunan araca saldırdılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 19:00 - Güncelleme : 13 May 2023 19:29

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta gerçekleştirdiği miting sırasında oradan geçen MHP bayrağı asılı bir araç, saldırıya uğradı. Aracın üzerinde bulunan MHP bayrağını çıkartılıp yere atıldı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Türkiye​'de yarın milyonlarca seçmen sandık başında gidip Cumhurbaşkanı​ Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili​ Genel Seçimi için oyunu kullanacak. Dünyanın da yakından takip ettiği bu kritik seçim​ öncesinden siyasiler son mitinglerini bugün gerçekleştirdi. Son günler olmasına rağmen mitinglere katılım yoğundu ancak yine Türkiye istenmeyen görüntülere şahit oldu. 

ARACIN ETRAFINI SARDILAR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​'nun Esenyurt'ta gerçekleştirdiği son mitinginde bir grup, MHP bayrağı olan araca saldırdı. Aracın etrafını sarıp slogan atmaya başlayan grup, ellerinde ne varsa araca vurdu.

MHP BAYRAĞINI ALIP YERE ATTI

Bir süre sonra aracında üzerindeki MHP bayrağına yönelen bir kişi, bayrağı çıkartıp yere yere attı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 13 Mayıs 2023 22:45

Zorla kaşınıyorlar

Sonraki Haber Yükleniyor...