Tgrt Haber

Ankara kulislerinde ikinci tur için son iddia! Muharrem İnce kararını verdi

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Cumhuriyet
25 May 2023 21:18 - Güncelleme : 25 May 2023 21:30

28 Mayıs ikinci tur seçimlerine günler kala Memleket Partisi'nin kimi destekleyeceği merak konusu oldu. Ankara kulislerine göre Muharrem İnce seçimin ikinci turu için kararına verdi.

28 Mayıs seçimlerine günler kala Memleket Partisi’nin hangi adayı destekleyeceği merak konusu. Memleket Partisi, bugün ikinci tur seçimlerine yönelik alacağı kararı belirlemek için bir araya geldi. İddialara göre parti genel merkezinde saat 14.00'te Muharrem İnce​ başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu'ndan iki adayı da desteklememe kararı çıktı.

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu’na destek verilmesi ve tarafsız kalınması görüşlerinin tartışıldığı toplantıda, birçok il başkanının Kılıçdaroğlu’na destek olunması talebinde bulunduğu öğrenildi. İnce adaylıktan çekilmesinin ardından herhangi bir ismi işaret etmemişti.

YARIN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Ankara'daki kulis iddialarına göre Memleket Partisi’nin yarın açıklama yapması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU​'NU DESTEKLEYECEK İDDİASI

Twitter'dan yayılan haberlerde Muharrem İnce'nin salı ya da çarşamba günü Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasında bulunacağı öne sürülmüştü.

Muharrem İnce hastaneden yaptığı paylaşımda şu açıklamaları yapmıştı:

"Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır. Arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim."

Ankara kulislerinde ikinci tur için son iddia! Muharrem İnce kararını verdi

Kaynak: TGRT Haber, Cumhuriyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...