Tgrt Haber

CHP'lilerden AK Parti standına silahlı saldırı: 2 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 May 2023 20:40 - Güncelleme : 10 May 2023 08:52

Gaziantep'te AK Parti'nin seçim standına CHP'li bir grup tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Çıkan kavgada CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin A'nın tabancayla ateş ettiği iddia edildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Türkiye​'de milyonlarca seçmen 5 gün sonra sandık başına giderek oyunu kullanacak. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerle Türkiye, 13. cumhurbaşkanını ve 28. Dönem milletvekillerini seçecek. Kritik seçimler öncesi bazı illerde provokasyon girişimleri yaşanıyor... Gaziantep​'te bir AVM önünde seçim​ çalışmaları yürüten bir grup AK Parti ve CHP'li arasında tartışma çıktı.

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ ATEŞ AÇTI

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine pet şişe ve taş fırlattı. Bu sırada bölgede bulunan CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ersin A'nın tabancayla havaya bir el ateş ettiği iddia edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Kavgada darp sonucu yaralanan iki kişi hastanelere kaldırılırken, polis ekipleri, Ersin A'yı gözaltına aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...