Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni lakap: Vay vay Kemal

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
09 May 2023 20:10 - Güncelleme : 09 May 2023 20:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni lakap: Vay vay Kemal

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için uzun süredir kullandığı 'Bay bay Kemal' lakabının seçimden sonra 'Vay vay Kemal' olarak değişeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı​ Erdoğan, Adana​'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Deprem​ bölgesindeki lise öğrencilerine devlet üniversitelerde yüzde 25 oranında ek kontenjan ayrılacağının müjdesini veren Erdoğan, özel üniversiteler de ise birer kişilik yer tahsil edileceğini ve 21 bin 560 öğreninin yararlanacağını söyledi.

"SEÇİMDEN SONRA 'VAY VAY KEMAL"

Konuşmasının devamında Millet İttifakı'na ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Siz önce PKK ve FETÖ'ye nasıl sırtınızı dayadığınızı anlatın. Tefecilere ülkenin kaynaklarını peşkeş çekme sözü veriyorlar" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu için uzun süredir kullandığı 'Bay bay Kemal' lakabının seçimden sonra 'Vay vay Kemal' olarak değişeceğini söyledi.

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

Karşımızdaki tablo bu. 15 Temmuz'da FETÖ'cüler beni ve ailemi öldürmeye geldiler. Havalimanına indiğimde on binler Atatürk Havalimanı'ndaydı. Bay bay Kemal 1.5 saat önce oraya gelmiş, 'haberim olsa beklerdim' diyor. Sen oradan belediye başkanının evine gittin. Baktın ki, Erdoğan ve ailesi nasıl öldürülecek. Kahve yudumluyordun.

"SEN NE BİÇİN İNSANSIN"

Sen ne biçim insansın. Sen ne kadar yalan konuşursan bil ki milletim o kadar doğru konuşuyor. Bunlar da teröre mavi boncuk dağıtma var. 14 Mayıs'ta hepsi siyaset arşivinin tozlu raflarında yerini alacak. Bay Kemal'di sonra Bay bay Kemal oldu, seçimden sonra Vay vay Kemal olarak siyasi hayatına veda edecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...