Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde ‘Mehmet Şimşek’ sürprizi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Yeni Şafak
09 May 2023 13:33 - Güncelleme : 09 May 2023 13:40
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde ‘Mehmet Şimşek’ sürprizi!

Son dakika haberi: AK Parti’nin Çarşamba günü Batman’da gerçekleştireceği mitinge Ekonomi eski Bakanı Mehmet Şimşek’in de katılım sağlayacağı ve Erdoğan ile birlikte sahneye çıkacağı öğrenildi.

Türkiye​ 5 gün sonra sandık başına gidiyor. 14 Mayıs’ta kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullanacak. Kritik seçimler öncesinde cumhurbaşkanı adayları mitinglerini gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çarşamba günü gerçekleştireceği Batman​ mitinginde dikkat çeken bir ismin katılım sağlayacağı öğrenildi.

Yeni Şafak'ın haberine göre AK Parti’nin önceki hükümetlerinde önemli rol oynayan Mehmet Şimşek’in geçtiğimiz aylarda Erdoğan ile görüşmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Erdoğan da katıldığı yayında Mehmet Şimşek’in ekonomide aktif rol alacağını ifade etmesi sonrası yeni kabinede olup olmayacağı merak konusu oldu.

BATMAN ZİYARETİNDE EŞLİK EDECEK…

Mehmet Şimşek’in Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ile birlikte Batman ziyaretine eşlik edeceği öğrenildi. Şimşek'in düzenlenecek mitingde sahneye çıkarak 'Cumhurbaşkanımızın yanındayım' mesajı vermesi bekleniyor.

Kaynak: Yeni Şafak

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...