Tgrt Haber

Erdoğan'dan Millet İttifakı'na kalp göndermesi: Onlar bunu yaparken biz neler yaptık?

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2023 22:30 - Güncelleme : 01 May 2023 22:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 6'lı masaya 'kalp' göndermesinde bulundu. Erdoğan yaptığı paylaşımda mitinglerinde kalp işareti yapan muhalefete karşı yapılan projelerin yer aldığı videoyu paylaştı. Erdoğan'ın paylaşımına Birilerinin elleriyle kalp yapmayı öğrenmesi 40 gün sürdü… Peki biz o sırada neler yaptık?" notunu düştü. 

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne 13 gün kala politikacılar il il gezerken sosyal medya üzerinden de yarışı devam ettiriyor. 

Millet İttifakı​'nın her mitingde kullandığı 'kalp' simgesi, bugün Zonguldak​, Bartın​ ve Manisa mitinglerin de mottosu oldu. Muhalefetin kalp simgesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'dan gönderme geldi. 

"BİZ O SIRADA NELER YAPTIK?" 

"Birilerinin elleriyle kalp yapmayı öğrenmesi 40 gün sürdü" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Peki biz o sırada neler yaptık? Şöyle bir izleyelim…" diyerek icraatlerin olduğu videoyu paylaştı. 

Videoda TCG Anadolu gemisi, emekli aylığı, deprem konutları, Karadeniz gazı, metro açılışları gibi hizmetler yer alırken Twitter paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

https://twitter.com/RTErdogan/status/1653104499085709312

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...