Tgrt Haber

Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu sahaya indi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
17 May 2023 08:11 - Güncelleme : 17 May 2023 08:17
Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu sahaya indi!

Son dakika haberi: İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde tutumu nedeniyle partisinden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, Türk Parlamenterler Vakfı ile bir araya geldi.

14 Mayıs seçimleri geride kalırken gözler Cumhurbaşkanı’nın belli olacağı 28 Mayıs​ tarihine çevrildi. En çok oyu alan iki isim olan Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ile Kemal Kılıçdaroğlu​ arasındaki geçecek olan yarışta yüzde 5’in üzerinde oy alan Sinan Oğan’ın nasıl bir tutum izleyeceği ve kimi destekleyeceği merakla bekleniyor.

Açılan Sandık% 100
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
% 49.52
26,086,097
KEMAL KILIÇDAROĞLU
KEMAL KILIÇDAROĞLU
% 44.88
23,873,505
SİNAN OĞAN
SİNAN OĞAN
% 5.17
2,796,582
MUHARREM İNCE
MUHARREM İNCE
% 0.43
216,784
Son güncelleme: 2023-05-28 16:13:50
Veriler: İhlas Haber Ajansı

6’LI MASADAKİ KRİZ YENİDEN HATIRLANDI…

Tüm bu süreçler yaşanırken Millet İttifakı’nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı tartışması yeniden açıldı. Hatırlanacağı üzere İYİ Parti’nin masadan kalkması ile başlayan ve daha sonra tekrar masaya oturması ile başlayan süreçte en sert tutumu alanların başında Yavuz Ağıralioğlu geliyordu. Ağıralioğlu sert ifadeler kullanarak partisinden istifa ettiğini ancak mücadelesine devam edeceğini belirterek Türkiye'ye katkı sağlayacağını söylemişti.

AĞIRALİOĞLU’NDAN DİKKAT ÇEKEN GÖRÜŞME…

Eski İYİ Partili Ağıralioğlu, bu kapsamda temaslarını sürdürürken Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı İş Konseyi ile görüştü. Bu temas hem vakfı hem de Ağıralioğlu destekçilerini sevindirdi. Türk Parlamenterler Vakfı Başkanı Abdullah Çalışkan, konuya ilişkin Twitter bir paylaşımda bulundu.

Eski İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu sahaya indi!

Çalışkan, görüşmenden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

Değerli kardeşim ve aynı zamanda Vakfımızın İş Konseyi ile duruşunu her zaman beğendiğim ve takdir ettiğim, ülkemizin çok değerli siyaset adamı Yavuz Beyin beraber hareket ettiğini görmekten büyük memnuniyet duydum. Yüce Allah vatanını, devletini, milletini ve bayrağını her şeyden önde tutan, PKK ve FETÖ gibi tüm terör örgütlerine hiçbir şekilde prim ve taviz vermeyen gerçek vatansever insanların tek yürek halinde birlikte hareket ederek onurlu ve erdemli şekilde memleket mücadelesi vermesini nasip etsin.

https://twitter.com/acaliskan40/status/1658533011783032835

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...