Tgrt Haber

Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e tepki: Hep bir hazımsızlık hep bir kıskançlık

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2023 09:11 - Güncelleme : 01 May 2023 09:25
Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e tepki: Hep bir hazımsızlık hep bir kıskançlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir mitingindeki kalabalığın 'kurgu' olduğunu iddia eden Özgür Özel'e Fahrettin Altun'dan cevap geldi. Altun, "Hep bir yalan, hep bir kıskançlık, hep bir hazımsızlık. Biz hakikat ile yürürüz" dedi.

Türkiye'de milyonlarca seçmen 14 Mayıs'ta sandık başına gidecek. İttifakların Cumhurbaşkanı adayları da seçime çok az bir sürenin kaldığı bu günlerde mitinglerini yoğunlaştırdı. O mitinglerden biri de rekor katılımın olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın İzmir​ mitingiydi...  Alanın dolup taştığı miting dünya basınında da yer alırken CHP​ Grup Başkanvekili Özgür Özel, kalabalığın 'kurgu' olduğunu iddia etti. Özel, görüntülerin kurgu olduğunu iddia ederken, "Nasıl bir boyama yeteneğiyse Fahrettin Altun​'a tebrikler" ifadelerini kullandı.

"HEP BİR YALAN HEP BİR KISKANÇLIK"

Özel'in bu cümleleri sonrası cevap ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Hep bir yalan, hep bir kıskançlık" vurgusu yaptı.

"BİZ HAKİKAT İLE YÜRÜRÜZ, SİZ TAHRİFATLA..."

Altun şu ifadelerle devam etti;

Göz boyamakta, 'ilgi çekici olsun diye' yalan vaatlerde bulunmakta uzmanlaşmış birileri çıkmış, bize iftira atıyor. Cumhurbaşkanımızın İzmir mitingine ilişkin görsellerin tarafımızca imal edildiği yalanını söylüyor! Hep bir yalan, hep bir kıskançlık, hep bir hazımsızlık! Onlara diyoruz ki, biz hakikat ile yürürüz, siz tahrifatla! Aşağıdaki videoyu iyi izleyin.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...