Tgrt Haber

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na İHA tepkisi: Çomak sokuyor

29 Nisan 2023 18:39 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 18:42
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na İHA tepkisi: Çomak sokuyor

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na İHA ve SİHA'lar üzerinden yüklendi. Balıkesir'deki mitingde seçmenlere seslenen İnce, "Kılıçdaroğlu, Amerikalılarla görüşmüş, İHA'lar ve SİHA'lara çomak sokuyor" dedi. 

Cumhurbaşkanı​ ve milletvekillerinin belirleneceği seçime 14 gün kaldı. Programlarını sıklaştıran liderler, son düzlükte seçmenin gönlüne girmek için var gücüyle çalışırken bir yandan da miting miting koşturuyor. Bunlardan biri de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce​... 

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Millet İttifakı​'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçadoğlu'nun Atatürk Havalimanı​'nı uzay araştırmaları merkezi yapacağına yönelik vaadine sert yüklendi.  

"TÜRKİYE İHA'DA BAŞARILIDIR"

Balıkesir'de seçmenlere seslenen İnce, "Kılıçdaroğlu, Amerikalılarla görüşmüş, İHA'lar ve SİHA'lara çomak sokuyor. Bakın, Balıkesir'de Ali Hikmet Paşa Meydanı'ndan Türk milletine söz veriyorum. İHA'lar, SİHA'lar konusunda Türkiye başarılıdır. Erdoğan'ın damadıymış, umurumda değil. Destekleyeceğim, destekleyeceğim, destekleyeceğim" ifadelerini kullandı. 

"MAVİ VATAN'I SAVUNACAĞIM" 

Mavi Vatan'ı savunmaya devam edeceklerini söyleyen İnce, "Türkiye, Azerbaycan'a yardım etti. Bir CHP'li milletvekili çıktı, 'Ne işimiz var Azerbaycan'da?' dedi. Ben yine Balıkesir'den sesleniyorum. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz, Azerbaycan'a yardım edeceğiz. Beni cumhurbaşkanı seçerseniz 'Mavi Vatan'ı savunacağım" dedi. 

İnce sözlerini, "Türk askerinin Libya'da olmasını önemsiyorum" diyen İnce, "Akdeniz'de gaz var, o gazdan pay almamız lazım. Ben CHP gibi düşünmüyorum. Libya tezkeresine 'evet' diyorum. Biz üçüncü yoluz, ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolundan" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...