Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan 'siyasi akrabasına' ince gönderme: Bu iş dansla müzikle olmaz

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 May 2023 18:08 - Güncelleme : 09 May 2023 18:17
İmamoğlu'ndan 'siyasi akrabasına' ince gönderme: Bu iş dansla müzikle olmaz

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Millet İttifakı’na yönelik şartlı desteğine Kemal Kılıçdaroğlu’ndan "Biz yolumuza bakıyoruz" diye cevap gelirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da Memleket Partisi liderine ince gönderme geldi. 

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 5 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullanacak ve Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekili​ tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde yaptığı çıkışlar ve Millet İttifakı’na yönelik çağrıları ile dikkat çeken Muharrem İnce​'ye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan göndeme geldi. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu mitinginde konuşan Ekrem İmamoğlu, gençlere seslenerek, "Oylarınızı bölmeyin, Bu iş dansla-müzikle olmaz. Bu iş devlet aklıyla olur" dedi. 

"BU İŞ DANSLA MÜZİKLE OLMAZ, BU İŞ DEVLET AKLIYLA OLUR"

Muharrem İnce'nin adını vermeden seslenen İmamoğlu, "Bu parti seçimi değil. Bu geleceğinizin seçimi. Geleceğinizi kısıtlayan, sesinizi kısan, üniversitelerinizi konuşamaz, üretemez hale getiren bu aklı evine yollayın, Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Çankaya'ya yollayın. Oylarınızı bölmeyin. Bu iş dansla-müzikle olmaz. Bu iş devlet aklıyla olur. Oylarınızı sakın bölmeyin sevgili gençler. O bakımdan hem oylarınızı kullanın hem sandıklarda görev alın, Türkiye gönüllülerine üye olun bu en ön safta gençlerin mücadelesidir" ifadelerini kullandı. 

'SİYASİ AKRABAM' DEMİŞTİ 

2019 yılında Habertürk'te katıldığı bir programda Muharrem İnce, "Ekrem İmamoğlu siyasi rakibiniz mi?" sorusuna "Ekrem bey arkadaşım benim, siyasi akrabam benim" diyerek cevap vermişti.  

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...