Tgrt Haber

Muharrem İnce, 'Eski dostlarım' diyerek CHP'ye meydan okudu: Alayı gelse diz çökmem

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 May 2023 18:00 - Güncelleme : 09 May 2023 18:24
Muharrem İnce, 'Eski dostlarım' diyerek CHP'ye meydan okudu: Alayı gelse diz çökmem

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 'Eski dostlarım' dediği CHP'ye sert sözlerle yüklendi. Yapılan baskılara tepki gösteren İnce, "Diz çökeceğimi zannettiler. Alayı gelse diz çökmem” dedi.

Türkiye​'de milyonlarca seçmen 5 gün sonra sandık başına giderek oyunu kullanacak. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerle Türkiye, 13. cumhurbaşkanını ve 28. Dönem milletvekillerini seçecek. Cumhurbaşkanı​ adaylarının mitingleri tüm hızla devam ederken, Muharrem İnce​'den dikkat çeken bir açıklama geldi. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; İnce, Nazilli buluşmasında gençlerle birlikte ilçenin ünlü caddesi Uzun Çarşı’da yürüyerek belediye meydanına gitti. Seçim otobüsünden halka seslenen İnce, Millet İttifakı'nı eleştirdi.

"FETÖ ARACILIĞIYLA YARDIM GÖNDERİYORLAR"

Kendisinin denge unsuru olduğunu ifade eden İnce, “Her iki tarafın da yanında büyük destekler var. Buna rağmen benim seçimlerden çekilmemi isteyenler var. Siz bana muhtaç değilsiniz ki benden çekilmemi istiyorsunuz. Hatta daha kötüsünü yaparak bana FETÖ aracılığıyla yardım gönderiyorlar. Bir sabah bakıyorum 10 milyon dolar bağış yapılmış" 

"ALAYI GELSE DİZ ÇÖKMEM"

Hedeflerinin kendisini FETÖ’yle işbirliği yapıyor gibi göstermek olduğuna dikkat çeken İnce "Sahte dekontlar yaymaya utanmıyor musunuz? Bir gün benim kellemi montajlayarak başka şeyler yapıyorlar. Beni bunlarla diz çöktüreceklerini zannettiler. Bunu kim yapıyor, benim eski dostlarım CHP’liler yapıyor. Alayı gelse diz çökmem” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...