Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu: Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 May 2023 16:00 - Güncelleme : 27 May 2023 16:13
Kemal Kılıçdaroğlu: Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir fakir ailenin elektrik, su ve doğalgazının kesilmeyeceğini söyledi. ''Aile Destekleri Sigortası"ndan bahseden Kılıçdaroğlu, ''Bir sözüm var hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim'' dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​, Cumhurbaşkanı Seçimi​ ikinci turuna saatler kala Ankara​'da düzenlenen "Aile Destekleri Sigortası" buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Her evde asgari bir gelir güvencesinin olması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bir anne 'Son 6 aydır kendime hiçbir şey almadım.' diyor. Demek ki bir sorunumuz var. Sizin sorunlarınızı çözeceğim" dedi.

"TÜRKİYE KAZANIYORSA HAKÇA DAĞITILMALI"

Birçok kadının kürsüye çıkarak yaşadığı sıkıntıları anlatmasının ardından konuşmasına başlayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"Her evde huzur ve bereketin olmasını sağlayacağız. Kişiler değil, devlet kazanmalı. Türkiye​ kazanıyorsa hakça dağıtılmalı. Şu an belediyelerimizde var, tüm Türkiye'ye uygulayacağız. Her evde asgari bir gelir güvencesi lazım.

"SİYASET, TOPLUMU HUZURLU KILMAKTIR"

Siyaset, toplumu huzurlu kılmaktır. Saraylarda oturmak gibi bir kaygım yok, sizin gibi yaşayacağım. Ev kadınlarının da emeklilik hakkı olabilmeli. Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğim."

 

 

Kaynak: TGRT Haber
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...