Tgrt Haber

İki cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan bir araya geliyor!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 Nisan 2023 05:56 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 09:28
İki cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan bir araya geliyor!

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan’ı ziyaret edecek. Görüşmenin ardından iki ismin kameralar önünde açıklama yapması bekleniyor.

Türkiye’nin 14 Mayıs’taki seçimine sadece 32 gün kaldı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem Milletvekillini seçimini yapacak. Kritik seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran cumhurbaşkanı adayları gerek katıldıkları programlarla gerek ise mitingler ile seçim​ vaatlerini sıralıyor.

OĞAN İLE KILIÇDAROĞLU BİR ARAYA GELİYOR

Daha önce birçok siyasi partiyi ziyaret eden CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı​ Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ bu sefer rakibi Sinan Oğan ile görüşme gerçekleştirecek. ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan ve 100 bin imza toplayarak yarışa giren Oğan’ın görüşme sonrası yapacağı açıklamalar merakla bekleniyor. İki liderin saat 13.00’da görüşme gerçekleştireceği ve daha sonra kameraların karşısında seçim sürecine ilişkin değerlendirme yapacağı kaydedildi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...