Tgrt Haber

Son dakika! Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile görüşecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 16:00 - Güncelleme : 22 May 2023 21:36
Son dakika! Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile görüşecek

Seçime sayılı günler kala Ankara'da yoğun trafik yaşanıyor... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile bugün saat 18.00'de bir görüşme gerçekleştirecek.

Dünyanın da yakından takip ettiği 28 Mayıs’taki seçimlere sayılı günler kaldı. 14 Mayıs’taki seçimlerde en çok oyu alan iki isim olan Cumhurbaşkanı Erdoğan​ ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşecek yarışta milyonlarca seçmen yeniden sandık başına gidecek.

İkinci tur seçimi öncesinde Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmenin ardından sürpriz bir şekilde ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti.

SAAT 18.00'DE BULUŞACAKLAR

Sinan Oğan’ın ikinci tur kararını bugün saat 17.00’de açıklayacağı öğrenilirken Ümit Özdağ bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 18.00'de bir görüşme daha gerçekleştireceği öğrenildi.

ÖZDAĞ İLE KURTULMUŞ GÖRÜŞTÜ 

Öte yandan saatler önce AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuşile Ümit Özdağ arasındaki kritik bir görüşme yapıldı. Görüşmenin hemen ardından Kameraların karşısına geçen iki isim görüşmenin çok faydalı bir şekilde geçtiğini söyledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...