Tgrt Haber

“Muharrem İnce’ye kırgın mısınız” sorusuna Kemal Kılıçdaroğlu’ndan net cevap!

05 May 2023 09:21 - Güncelleme : 05 May 2023 09:29

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu BBC’ye verdiği röportajda Muharrem İnce hakkında yöneltilen soruya cevap verdi. “Kırgın mısınız” sorusuna cevap veren Kılıçdaroğlu net ifadeler kullandı.

Türkiye 14 Mayıs’ta sandığa gidiyor. 9 gün kalan kritik seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı adayları gerek mitinglerle gerek ise verdiği röportajlarla seçim sürecini değerlendiriyor. CHP Genel Başkanı​ ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​ BBC Türkçe’den Selin Girit’in sorularına cevap verdi.

MUHARREM İNCE’YE KIRGIN MI?

Kılıçdaroğlu, 2018 seçimlerinde ‘Gel Bakalım Muharrem’ diyerek aday gösterdiği ve şuan 4 adaydan biri olan Muharrem İnce ile ilgili soruya net ifadeler kullandı. Gazeteci Girit’in ‘Kırgın mısınız’ sorusuna Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce’ye kırgın değilim. Adaylıktan çekil çağrısında bulunmadım, onun iradesine müdahaleye hakkım olmadığını düşünüyorum” cevabını verdi.

İkinci tura kalması olasılığı sorulunca da “Hangi tura kalırsa kalsın kazanacağız” diyen Kılıçdaroğlu, kazanacaklarının en temel göstergesinin gençler olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: BBC
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...