Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu 'start' verdi! Sosyal medyadan paylaştı: Sana söz yine baharlar gelecek

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2023 21:06 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00
Kılıçdaroğlu 'start' verdi! Sosyal medyadan paylaştı: Sana söz yine baharlar gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim müziği kararının ardından seçime sayılı günler kala Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından reklam filmini "Sana söz yine baharlar gelecek" notuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Seçimive 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne 48 gün kala siyaset gündeminde hareretli dakikalar yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın seçim sürecinde ana gündem maddelerinin deprem​ olacağını ve seçim kampanyası sırasında müzik kullanmayacağını açıklamasının ardından Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun kararı merak konusu olmuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla kampanyasını resmen başlattı.

"SANA SÖZ, YİNE BAHARLAR GELECEK"

Sosyal medyayı aktif kullanan liderler arasından yer alan Kılıçdaroğlu, paylaşımına "Sana söz yine baharlar gelecek" notunu düştü. Levent Yüksel'in Tuana şarkısını kullanan Kılıçdaroğlu videosunda ise şu ifadelere yer verdi;

"Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye.

Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz. Sana söz, yine baharlar gelecek"

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1640380714372702208

AKŞENER VE DAVUTOĞLU'NDAN DESTEK

Kılıçdaroğlu'nun paylaşım yapmasının hemen ardından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, "Sana söz yine baharlar gelecek…" sözleriyle destek verirken, İYİ Parti lideri Meral Akşener "Sana söz umut bitmeyecek…" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: SEÇİM MÜZİĞİ KULLANMAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak seçim sürecinde ana gündem maddelerinin deprem olacağını, seçim kampanyası sırasında müzik kullanmayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada “Kendimize bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak. İkili görüşmelerimiz ile kampanyamızı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...