Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'nun 17-25 Aralık itirafına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tepki

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 May 2023 20:23 - Güncelleme : 06 May 2023 20:45

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. İl il gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de vatandaşlara seslendi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçaroğlu'nun "17/25 Aralık Süreci'nde de Erdoğan'a deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar" sözlerini eleştiren Erdoğan, "Madem kumpastı aylarca niye tepindin?" diyerek tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, vatandaşlara Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndan seslendi. Buradaki mitinginde Kılıçdaroğlu​'nun 17-25 Aralık ile ilgili itirafına sert tepki gösteren Erdoğan, "Gerçekten helalleşmek istiyorsa önce buradan başlamalı" dedi. 

"BİLİYORDUN MADEM NEDEN SUSTUN?"

Kılıçdaroğlu dün akşam çıktığı canlı yayında, 17-25 Aralık Süreci'nin kumpas olduğuna yönelik bir itirafta bulundu. "Bugün, "17/25 Aralık Süreci'nde de Erdoğan'a deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar" diyen Kılıçdaroğlu, yıllar önce konuyu Meclis kürsüsüne taşıyıp "Benim öyle bir ses kaydım çıkarsa CHP Genel Başkanlığından ayrılırım" demişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu'na kendisinden helallik alması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Madem 17-25 Aralık'ın yalan olduğunu biliyordun neden ortak oldun. Madem kumpas olduğunu biliyordun neden iftira attın? Seni bu çamur siyasetine kim bulaştırdı? 15 Temmuz destanını kontrollü darbe diyerek lekelemeni kimler istedi? Bay bay Kemal'in bu sorulara cevap verme zamanı gelmiştir" dedi. 

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gokce sultan dogan 6 Mayıs 2023 21:37

Bunun icin herseyden ve herkesten uzakta olursa SEVINIRIM Benim icin hic iyi olmayacaktir Benim icin sansa kadere olacak

Sonraki Haber Yükleniyor...