Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'nun seccade fotoğrafında poz vermişlerdi! Listeye giremediler...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 16:40 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 17:07
Kılıçdaroğlu'nun seccade fotoğrafında poz vermişlerdi! Listeye giremediler...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde seccadeye ayakkabı ile basması büyük yankı uyandırmıştı. Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde beraber fotoğraf çekildiği milletvekili aday adayları listeye giremedi.

CHP​ Genel Başkanı ve Millet İttifakı​'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu​, geçtiğimiz günlerde İstanbul Platformu'nun iftar programına katıldıktan sonra mekandaki bir odada CHP Milletvekili Aday Adayları ile görüşmeler yapmıştı. Bu odada görüşme öncesinde iftara katılan kimi isimlerin namaz kıldığı ve başkaları da kılsın diye yerde bıraktığı seccadeye, ayakkabı ile basarak fotoğraflar çektiren Kılıçdaroğlu büyük tepki çekmişti.

'SECCADE' TARTIŞMASINDA TEPKİLER DİNMEDİ

Gelen tepkiler sonrası sosyal medya hesabı üzerinden Kılıçdaroğlu, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" dedi. Ancak bu açıklamalara rağmen tepkiler dinmedi. 

Skandal fotoğraflarda Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç, Düzce Milletvekili Aday Adayı Azade Ay ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar ile yan yana poz verdi.

3 ADAY DA LİSTEYE GİREMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi, milletvekili aday listelerini bugün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Buna göre, Kılıçdaroğlu'nun seccade fotoğrafında birlikte poz verdiği milletvekili aday adayları Cavit Kılıç'ın, Azade Ay'ın ve Ali Acar'ın listeye giremediği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...