Tgrt Haber

Mansur Yavaş’tan kırgın gençlere mesaj: Onları ikna etmeye çalışacağız

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
09 Nisan 2023 07:39 - Güncelleme : 09 Nisan 2023 07:45
Mansur Yavaş’tan kırgın gençlere mesaj: Onları ikna etmeye çalışacağız

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendisinin adaylığını isteyen gençlerle ilgili soruya Mansur Yavaş’tan ilginç bir cevap geldi. Yavaş gençlere mesaj göndererek “Bizi ya da Ekrem Bey'i sevenler biraz üzüldüler. Kırılanları ikna etmeye çalışacağız" dedi.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 35 gün kalan kritik seçimler öncesinde partiler ve Cumhurbaşkanı​ adayları çalışmalarını hızlandırdı.CHP​ Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili listelerini hazırlamak için yoğun telefon trafiği yürütürken cumhurbaşkanı yardımcısı adayları olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu da gerek sosyal medyadan gerek ise katıldıkları programlarda propaganda süreçlerine devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dün gece televizyon programında gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Gençlerin kendisine olan ilgisi ve cumhurbaşkanı adayı olma taleplerine ilişkin soruya Mansur Yavaş, "Gençlerin birçoğu ilk defa oy kullanacaklar ve gençler dünyayı değiştirmek istiyor" dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞIYLA ONLARI TEMSİL EDECEĞİM”

İnternet üzerinden bizleri takip ediyorlar ama belli ki aradıkları, hoşlarına giden bir şeyler var. Nedir ben de bilmiyorum, davranışlarımız mı? Bunu yoğun bir şekilde hissediyorum. Çünkü bir yere gidiyorsunuz gençler kuyrukta, sürekli fotoğraf çektirmek istiyorlar. Tabii insanın hoşuna gidiyor. Onlar da istediler cumhurbaşkanı adayı olmamızı. İttifak var, 2 yıldır da toplanıyorlar, bir ortak aday olmasını istiyorlar. Sonuçta da bir karar verildi. Gençlerde hayal kırıklığı olmuş olabilir bizi seven ya da Ekrem Bey'i sevenlerde. Onlar biraz üzüldüler, kırıldılar. Ancak cumhurbaşkanı yardımcılığı söz konusu olunca biz yine onların sözlerinin temsilcisi olacağız. Kırılanları ikna etmeye çalışacağız. Birçoğu mesajla ilettiler kırgınlığını. Ben de onlara mektup yazdım

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...