Tgrt Haber

Memleket Partisi liderinden CHP'ye 'ince' sitem: Yanlış yapıyorsunuz 

01 May 2023 18:42 - Güncelleme : 01 May 2023 18:52

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaylar seçim çalışmalarına devam ederken, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, esnaf ziyareti sırasında, "Bu sözlerimi son kez tekrarlıyorum." diyerek CHP'li yetkililere seslendi. İnce, "Şimdi FETÖ benim hedefimde. FETÖ'cülerin uzmanlık alanı sahtekarlık, ancak CHP'li arkadaşlarıma bu konuda yanılmamaları gerektiğini söylüyorum. FETÖ, sahte dekontlar, belgeler ve montaj videoları yayınlayarak gün gelecek sizinle de aynısını yapacak" şeklinde konuştu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasiler sahada gidilmedik yer bırakmazken Cumhurbaşkanı adaylarından Muharren İnce de Bağcılar’da esnaf ziyaretinde bulundu. 

Gençlerin ilgisiyle karşılaşan İnce, esnafı ziyaret etti. Vatandaşlar zaman zaman sohbet eden İnce, onlarla fotoğraf çektirdi.

CHP​'YE SESLENDİ: YANLIŞ YAPIYORSUNUZ 

İnce, ziyaretin sonunda basın mensuplarına kendisi hakkında sosyal medyada çıkan haberlere ilişkin “Bu açıklamamı son kez yapacağım" diyerek şunları söyledi:

"Bir daha yapmayacağım. Kendileri bilir. Sahte belgeler, sahte CD'ler, sahte evraklar FETÖ'nün uzmanlık alanıdır.FETÖ'cülerin uzmanlık alanı sahtekarlık, fakat buna inanan, bunu paylaşan CHP'li arkadaşlarıma sesleniyorum. Bakın yanlış yapıyorsunuz. Muharrem İnce​ pes etmez, Muharrem İnce diz çökmez, Muharrem İnce direnir, mücadele eder. Ama onlara şunu söyleyeyim. Bu sahte dekontları, sahte belgeleri, montaj videoları yayınlayan FETÖ gün gelecek sizinle ilgili aynısını yapacak. Yani geçmişte Türk ordusuna kumpas kurarken bugün Muharrem İnce'ye kumpas kuruyorlar. Unutmayın bu FETÖ dünyanın en tehlikeli örgütlerinden birisidir." 

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

 

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...