Tgrt Haber

Meral Akşener milletvekilli adayı olması beklenen kabineye seslendi: Devletin zırhını çıkarın

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
29 Mart 2023 11:05 - Güncelleme : 04 Nisan 2023 00:00
Meral Akşener milletvekilli adayı olması beklenen kabineye seslendi: Devletin zırhını çıkarın

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Yaklaşan 14 Mayıs seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle çeşitli illerde milletvekili adayı olması beklenen bakanlara seslendi. “Devletin zırhını çıkarıp öyle aday olun” diyen Akşener ayrıca seçim vaatlerini sıraladı.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. Milyonlarca seçmen kurulacak olan sandıklar ile Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Yaklaşan seçimler öncesinde siyasi partilerin liderleri vaatlerini anlatmaya ve çeşitli temaslarda bulunmaya devam ediyor. Millet İttifakı’nın ortaklarından olan İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​ bugün partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

AKŞENER’DEN KABİNE ÜYELERİNE ÇAĞRI

1,5 ay sonra gerçekleştirilecek olan seçimleri hatırlatan Akşener iktidarı başta ekonomi olmak üzere birçok konuda eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine üyelerinin milletvekili adayı olacaklarını söylemesini hatırlatan Akşener bakanlara seslendi. “Bu bakanlar devletin gücüyle seçime girip buna ‘Adil bir seçim’ mi diyecekler? Böyle bir ilkesizliği kabul etmiyoruz. Madem kabine üyeleri aydınlanmayla vekil adayı olmaya karar verdiler, hodri meydan buyursunlar istifa etsinler. Madem milletin iradesine teslim olmaya adaylar o zaman devletin zırhını çıkarıp öyle aday olsunlar” diyen Akşener emekli maaşının 7 bin 500 lira verilmesine tepki gösterdi.

https://twitter.com/meral_aksener/status/1640980029717766145

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...