Tgrt Haber

MHP'de liste istifası! İkinci sırayı beğenmeyen Murat Karagül adaylıktan çekildi 

07 Nisan 2023 23:13 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 23:20
MHP'de liste istifası! İkinci sırayı beğenmeyen Murat Karagül adaylıktan çekildi 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala milletvekili listelerini YSK'ya teslim eden ilk parti MHP oldu. MHP Karabük milletvekili adayı Murat Karagül, Karabük'te ikinci sıradaki aday gösterilmesi sebebiyle adaylıktan çekildiğini duyurdu. 

Milliyetçi Hareket Partisi​ (MHP), dün akşam kesin aday listelerini duyurdu. MHP​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, yineOsmaniye​ 1. sıradan aday olarak gösterildi. Aday listesi açıklandıktan sonra sırasını beğenmeyen MHP'li Murat Karagül, adaylıktan istifa ettiğini duyurdu.

İKİNCİ SIRAYI BEĞENMEDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) milletvekili aday listelerini 9 Nisan'dan önce açıklayacağını duyurmasının ardından aday listesi dün itibarıyla açıklandı. Karabük'te de MHP'nin ikinci sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Murat Karagül, adaylıktan çekilerek istifa etti. Karagül, istifasını İl Başkanlığına sunmuş ve istifası kabul edilmiştir. Karagül'ün istifa sebebinin ikinci sıradan aday gösterilmesi olduğu öğrenildi. 

5 VEKİL LİSTEDE YOK 

Öte yandan MHP'nin 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan listeye göre, mevcut 48 milletvekilinden 43'ü yeniden aday oldu, 5 milletvekili ise listede yer almadı. 

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...