Tgrt Haber

Muharrem İnce hasta yatağından seslendi: Bazı söylentiler duyuyorum...

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 22:11 - Güncelleme : 22 May 2023 22:18
Muharrem İnce hasta yatağından seslendi: Bazı söylentiler duyuyorum...

Seçime 2 gün kala Cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hastanede olduğu ana ilişkin bir fotoğraf paylaştı. İnce paylaşımına, "Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır" notunu düştü. 

Memleket Partisi​ Genel başkanı Muharrem İnce​ hastanede tedavi altında olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı. İnce'nin rahatsızlığı ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmazken hakkında çıkan iddialara da cevap verdi. 

KILIÇDAROĞLU​'NU DESTEKLEYECEK Mİ?

'Geçmiş olsun' dilekleri için teşekkür eden İnce, hakkında çıkan 'Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek' iddialarını yalanladı. 

İnce paylaşımında, ""Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır. Arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim" dedi. 

https://twitter.com/vekilince/status/1660718905046736927

NE OLMUŞTU? 

14 Mayıs seçimlerinde Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, ikinci turda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Bu radikal kararın ardından seçime 2 gün kala adaylıktan çekilen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin, Kılıçdaroğlu'na destek vereceği iddia edildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...