Tgrt Haber

Beklenen olmadı… Muharrem İnce Millet İttifakı’nın Ankara mitingine katılmadı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 20:10 - Güncelleme : 12 May 2023 20:44
Beklenen olmadı… Muharrem İnce Millet İttifakı’nın Ankara mitingine katılmadı

Son dakika haberi: ‘Kaset’ iddialarının ardından Cumhurbaşkanı adaylığından çekilme kararı alan Muharrem İnce’nin Millet İttifakı’nın Ankara mitingine katılacağı iddia edildi. Ancak Ankara’da gerçekleştirilen mitinge Muharrem İnce’nin katılmadığı görüldü.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 2 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem Milletvekili​ tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde hakkında ‘kaset’ iddiaları ortaya atılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararı aldı. İnce kendisine FETÖ’cülerin komplo kurduğunu söylerken anketlerde ikinci tura kalamayacağını gördüğü için bu kararı aldığını duyurdu. Muharrem İnce ile ilgili kaset iddialarını gerek muhalefet gerek ise iktidar tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İNCE’YE ÇAĞRI

İnce’nin adaylıktan çekilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Halil İbrahim sofrasına davet etti. Bu çağrının ardından Muharrem İnce’nin Millet İttifakı’nın Ankara’da gerçekleştireceği mitinge katılacağı iddia edildi.

ANKARA MİTİNGİNE KATILMADI

Sosyal medyada gündem olan bu iddiaların ardından gözler Ankara’daki mitinge çevrildi. Ancak beklenen olmadı ve iddialar asılsız çıktı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı’nın Ankara mitingine katılmadı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...