Tgrt Haber

Muharrem İnce’den Ali Babacan’a salvolar! Kemal Kılıçdaroğlu'nu örnek vererek cevap verdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Nisan 2023 13:23 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 13:32

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, DEVA Partisi lideri Ali Babacan’ın yaptığı açıklamalara cevap verdi. “İnce’ye oy vermem güvenmiyorum” diyen Babacan’a İnce, “O birinci turda Kemal Bey’e oy verecek mi ondan da şüpheliyim” dedi.

14 Mayıs’taki seçimler​ öncesinde partilerin ve adayların söylemleri iyice serleşmeye başladı. DEVA Partisi​ Genel Başkanı Ali Babacan​ ile Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce​ arasındaki polemik iyice alevlendi. Babacan’ın Muharrem İnce’ye yönelik “İkinci tura Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan kalırsa oyumu İnce'ye vermem” ifadelerine cevap gecikmedi.

İNCE’DEN BABACAN’A CEVAP GECİKMEDİ

İnce Ankara’da ziyaretlerde bulunurken gazetecinin sorularına da cevap verdi. Babacan’ın sözlerinin sorulmasına İnce “O birinci turda Kemal Bey’e oy verecek mi ondan da şüpheliyim” dedi.

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...