Tgrt Haber

Sinan Oğan’dan Muharrem İnce’yi kızdıracak sözler! Toplanan imzalar üzerinden meydan okudu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Nisan 2023 06:15 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 06:58

Son dakika haberi: Zafer Partisi öncülüğünde kurulan ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan katıldığı bir programda 14 Mayıs’taki seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Muharrem İnce’den daha fazla oy alacağını söyleyen Oğan ayrıca parlamenter sistem hakkındaki görüşlerini de paylaştı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre 14 Mayıs’taki seçimlere 17 gün kaldı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek gerek cumhurbaşkanı​ gerek ise 28.Dönem milletvekili tercihi gerçekleştirecek. Sayılı günlerin kaldığı seçimlerde gerek partiler gerek ise cumhurbaşkanı adayları çalışmalarını hızlandırdı. ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan katıldığı programda seçim​ sürecini değerlendirdi. “Herkesin cumhurbaşkanı olacağım” diyen Oğan projelerini de sıraladı.

YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARI ALACAĞIZ

Oğan, Türkiye​'nin tamamına bedava internet sağlayacaklarını ve tüm ormanları internet bağlantılı ısıya duyarlı sensörlerle kaplayacaklarını belirtti. Bu sensörlerin ısı yükselişi olduğu zaman uyarı vereceğini ve bunun üzerine yangın söndürme uçaklarının bu bölgelere müdahalede bulunacağını aktaran Oğan, Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki fazla uçakları satarak yangın söndürme uçakları alacaklarını söyledi.

PARLAMENTER SİSTEM VAADİ…

Oğan, parlamenter sistem hakkındaki görüşlerini de paylaşarak, yasama, yürütme ve yargıyı tek elde toplayan sistemin doğru bir sistem olmadığını savundu. Parlamenter sisteminin önemine işaret eden Oğan, Türkiye'de devletin yeniden rayına oturtulması gerektiğini iddia etti.

MUHARREM İNCE’Yİ KIZDIRACAK SÖZLER

Seçimde alacağı oy oranıyla Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce​'yi geçeceğini öne süren Oğan, "Biz kademeli bir planlama yaptık ve bu planlamayı adım adım gerçekleştiriyoruz. Sinan Oğan imza toplayamaz dediler, Sinan Oğan çok rahat bir şekilde imzayı topladı. Bir günde 50 bine yakın imza topladık." diye konuştu.

Kendisinin Türk milliyetçilerini temsil ettiğini ve çok ciddi bir oy alacağını belirten Oğan, "Sinan Oğan geldiğinde dağa taşa her yere 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazısını yeniden yazacak devlet adamı olacaktır." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
vatandaş27 Nisan 2023 15:59

Sinan Oğan gibi kaliteli bir adamı Muharrem İnce ile kıyaslamak bile yanlış.

Sonraki Haber Yükleniyor...