Tgrt Haber

Muharrem İnce’den Erkan Baş’ın çağrısına cevap: Kaale almıyordun ne oldu?

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sözcü TV
04 May 2023 07:01 - Güncelleme : 04 May 2023 07:15
Muharrem İnce’den Erkan Baş’ın çağrısına cevap: Kaale almıyordun ne oldu?

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kendisine seslenen TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın çağrısına cevap verdi. Baş’ın ‘Kılıçdaroğlu’na destek isteyin’ sözlerine cevap veren İnce, TİP Genel Başkanı’nın daha önceki yaptığı açıklamalara dikkat çekti.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 10 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanıve 28.Dönem Milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran adaylar gerek katıldıkları programlarda gerek ise gerçekleştirdiği mitinglerle vatandaşlara vaatlerini sıralıyor.

ERKAN BAŞ’IN ÇAĞRISINA CEVAP VERDİ

4 Cumhurbaşkanı adayından biri olan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce​ katıldığı televizyon programında kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. İnce geçtiğimiz günlerde Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın kendisine yönelttiği çağrıda geçmişteki sözlerini hatırlattı.

MUHARREM İNCE O SÖZLERİ UNUTMADI

Erkan Baş’ın geçmişte Muharrem İnce’ye yönelik ‘Kaale almıyorum. Bir kişinin hedefi seçimi ikinci tura bırakmak olabilir mi? Kime hizmet ediyorsun’ sözlerini unutmayan İnce ‘Gelin Kılıçdaroğlu'na destek isteyin. Bu işi ilk turda bitirelim. Bu zaferde sizin de katkınız olsun” çağrısına cevap verdi.

İnce şu ifadeleri kullandı;

Bugün bana gel destekle diyor ama 10 gün önce de Muharrem İnce’yi kaale almıyorum demişti. Ben de onu kaale almıyorum. Bir kere gereksiz bir çıkışı vardı. Kaale almadığın bir insanı şimdi neden kaale alıyorsun.

“BAKALIM NE DİYECEK?”

Ben de ona bir teklifte bulunayım o zaman. Kendisi İstanbul 3. Bölge adaylığından çekilsin, bizim adayımızı desteklesin. Bakalım ne diyecek benim bu çağrıma.

Kaynak: Sözcü TV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...