Tgrt Haber

Muharrem İnce'den CHP'ye ittifak eleştirisi: Erdoğan'ın eskileriyle memleketi kurtaracaklar!

02 May 2023 21:06 - Güncelleme : 02 May 2023 21:33

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Kocaeli'de seçmeniyle buluştu. Buradaki mitingde vatandaşlara seslenen İnce, Millet İttifakı'na yüklendi. Millet İttifakı'nın CHP, İYİ Parti ve Memleket Partisi'nden oluşması gerektiğini söyleyen İnce, CHP'ye "Erdoğan'ın eskileriyle memleketi kurtaracak" dedi. 

Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin belirleneceği seçime 12 gün kaldı. Miting programlarını sıklaştıran liderler, son düzlükte seçmenin gönlüne girmek için var gücüyle çalışıyor. Bir yandan da seçmenlerin kendilerine yönelmesi için vaatlerini sıralarken il il mitingler yapıyor. Bu isimlerden biri de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce​... 

"HEPSİNİ TOPLASAN 1 PUAN YAPMAZ"

Karamürsel ve Gölcük’teki ziyaretlerini tamamlayan İnce’yi, İzmit kent merkezinde gençlerin çoğunluğunu oluşturduğu bir kalabalık karşıladı. İnce, Kocaeli​'de yaptığı konuşmada terör örgütleriyle mücadele edeceğini ve FETÖ'nün siyasi ayağına yönelik çalışmalar yapacağını söyledi. Konuşmasında Millet İttifakı'na yüklenen İnce "Kılıçdaroğlu yanlış yaptı. Davutoğlu, Babacan, Karamollaoğlu, bunların hepsini toplasan 1 puan yapmaz" dedi. 

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIM"

Seçim​ otobüsünün üzerinde seçmenlere seslenen İnce, "Bugünlerde PKK’lılar bana saldırıyor, Hizbullahçılar bana saldırıyor. Ne kadar terör örgütü varsa montaj kaset yapıyor, montaj dekontlar yayıyorlar. Alıyorlar bir dekontu Muharrem İnce yazıyorlar. 10 milyon lira rüşvet göndermişler. Bunlar gerizekalı olduğu için, rüşvet bankadan mı gönderilir? Pazar günü mü gönderilir? Bunlar bu FETÖ’cüler sahtekar olduğu için bunları yayınlıyorlar. Benim sevgili arkadaşlarım da bunları yayıyorlar" ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU YANLIŞ YAPTI"

"Bu seçim iki turlu seçim, Sayın Kılıçdaroğlu yanlış yaptı. Davutoğlu, Babacan, Temel Karamollaoğlu, bunların hepsini toplasan 1 puan yapmaz. Yapılacak iş bir taneydi; Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Memleket Partisi ittifak kuracaktı ama yapmadılar, şimdi Erdoğan’ın eskileriyle memleketi kurtaracaklar. Onların kendine hayrı yok ya. Önce huzur, önce yüzümüz gülecek. Sonra liyakat olacak. İşi ehline vereceğiz. Memlekette devlete olan güveni yeniden sağlayacağız. Gençler size sözüm olsun. Düzgün okullarda okuyacaksınız. Özel okullara muhtaç olmayacaksınız. Şimdi bir başka konu daha var. Bir başka konu da FETÖ'nün siyasi ayağı. Benden başka hiç kimse bu konunun üstüne gidemez, hiçbiri. Bu ülkede ne kadar terörist varsa kökünü kazıyacağım"  

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...