Tgrt Haber

Muharrem İnce'den Millet İttifakı'na sert sözler: Her an patlayacak bir dinamit gibi

07 Nisan 2023 02:42 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 03:04

Hatay'da depremzedelerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, altılı masayı eleştirdi. Millet İttifakı'nı her an patlamaya hazır bir dinamite benzeten İnce, "Oradan başarı çıkmaz, ortaklık çıkmaz. Ne yapacaklar? Yani Libya tezkeresi geldiğinde CHP 'hayır' verecek, İYİ Parti 'evet' verecek. Ne olacak? Hiçbir şey olmaz" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce​, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay​'a ziyarette bulundu. Muharrem İnce, Dörtyol ilçesinde esnafı ve çadır kentleri ziyaret etti. Ardından depremden etkilenen İskenderun​ ilçesine geçerek, bir ailenin çadırında iftarını gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İftarın ardından gazetecilere açıklama yapan İnce, depremin ardından Hatay'a altıncı gelişi olduğunu söyledi. 

SEÇİM VAATLERİNİ SIRALADI 

Sürecin kötü yönetildiğini ileri süren Muharrem İnce, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda çocukların barınmasından eğitimine önemli adımlar atacağını belirtti.

Muharrem İnce'den Millet İttifakı'na sert sözler: Her an patlayacak bir dinamit gibi

"ALTILI YEDİLİ KARIŞIK, GÜVEN VERMİYOR"

İktidarı ve altılı masayı eleştiren İnce, "Altılı masa hiç güven vermiyor bana. Her an patlayacak bir dinamit gibi. Altılı, yedili, karışık. Kaçlı olduğu da karışık. Oradan da iş çıkmaz. Oradan beceri çıkmaz, ortaklık çıkmaz. Ne yapacaklar? Yani Libya tezkeresi geldiğinde CHP 'hayır' verecek, İYİ Parti 'evet' verecek. Ne olacak? Hiçbir şey olmaz. Onun için biz bu memlekete bir üçüncü seçeneğiz. Memleket Partisi olarak, Muharrem İnce Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayıdır. Onlar on yedi tanesi bir yerde, on tanesi bir yerde, biz sadece bir partiyle kadrolarımızla seçime giriyoruz" ifadelerini kullandı.   

 

 

Kaynak: İHA-AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...