Tgrt Haber

Programda Muharrem İnce’yi şoke eden reklam

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Nisan 2023 05:48 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 10:15

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin katıldığı programı izlemek isteyenler ilginç bir reklamla karşılaştı. YouTube reklamında "Lütfen televizyonunuzun ayarları ile oynamayın. Şu an oy bölmek için ince ayar yapılıyor” ve “Sosyal medya fenomeni mi, Cumhurbaşkanı mı arıyoruz? Bir daha düşün” ifadeleri kullanıldı. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Türkiye​ 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 26 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı​ ve 28.Dönem tercihini yapacak. Kritik seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhur İttifakı’ndan Recep Tayyip Erdoğan​, Millet İttifakı’ndan Kemal Kılıçdaroğlu​, Ata İttifakı’ndan Sinan Oğan ve Memleket Partisi’nden Muharrem İnce yarışıyor. CHP’den ayrılarak kendi partisini kuran ve Cumhurbaşkanı adayı olduğu için özellikle bazı muhalif kesimler tarafından adeta topa tutulan Muharrem İnce seçim​ çalışmalarına devam ediyor.

Katıldığı programlar ve yaptığı açıklamalar ile 6’lı Masa’ya yönelik eleştirilerini sürdüren İnce daha önce katıldığı ‘BaBaLa TV’ isimli programla gençlerin sorularını cevapladı. Gündeme ilişkin ve yaklaşan seçime değinen İnce’nin konuşması sosyal medyada gündem oldu.

‘İNCE’ REKLAM…

Ancak programı izlemek isteyen vatandaşlar ilginç bir sürpriz ile karşılaştı. Muharrem İnce’nin konuşma yapmadan önceki YouTube reklamında ilginç sözler kullanıldı. Reklamda “Lütfen televizyon ayarlarlarınızla oynamayın oy bölmek için ince ayar yapılıyor” ve “Sosyal medya fenomeni mi, Cumhurbaşkanı mı arıyoruz? Bir daha düşün” ifadelerine yer verildi.

O anlar sosyal medyada viral olurken ilginç anlar farklı şekilde yorumlanmasına yol açtı. Söz konusu reklamların kimin tarafından yapıldığı ise bilinmiyor.

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...