Tgrt Haber

Ümit Özdağ’dan Muharrem İnce'ye tepki: O zaman parkında oyna

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
17 Nisan 2023 09:18 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 09:21
Ümit Özdağ’dan Muharrem İnce'ye tepki: O zaman parkında oyna

Son dakika haberi: Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir yayında Muharrem İnce’ye sert sözlerle yüklendi. Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olması için çağrıda bulunduğu süreçte bu tutumun İnce’yi rahatsız olması hakkında konuşan Özdağ “Ben küstüm oynamıyorum anlayışı yanlış. O zaman git oyun parkında oyna” dedi.

Türkiye14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 27 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili aday tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçim​ süreci yaklaşırken ATA İttifakı’nın ortaklarından olan Ümit Özdağ dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde Mansur Yavaş’a çağrıda bulunması ve sonrasındaki süreç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özdağ, Yavaş’ın adaylığı istememesi hakkında “Ben istemiyordum halk istiyordu. Mansur Yavaş bu süreçte dediğim gibi dönüp bir selam bile vermedi. En ufak bir nezaket göstermeyi bırakın nezaketsizlik bile gösterdi” ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE’YE YÜKLENDİ

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce​'nin bu durumdan rahatsız olması hakkında Özdağ, şunları söyledi:

Muharrem İnce'nin rahatsız olmasına gerek yoktu, kendisiyle yapılmış bir anlaşmamız yoktu. Görüşüyorduk, görüşüyorken ortada bir karar süreci olmadan 'Neden Mansur Yavaş'tan bahsettiniz' deme hakkı yoktu. Muharrem Bey'in 'Adam kazandı', WhatsApp'tan 'Ben gidiyorum' tarzı var.

Buyursun gitsin. Bu tarzla olgun siyaseti yapmak mümkün değil. Türkiye'nin bu kadar ağır krizden geçtiği bir dönemde soğukkanlı siyaset yapmamız gerekirken 'Ben küstüm oynamıyorum'. Tamam o zaman git oyun parkında oyna.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...