Tgrt Haber

Sinan Oğan’dan Bahçeli'ye sitem Kılıçdaroğlu’na övgü

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
24 Nisan 2023 12:36 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 13:17
Sinan Oğan’dan Bahçeli'ye sitem Kılıçdaroğlu’na övgü

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, annesini kaybettiği dönemde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini aramadığını söyleyerek sitem etti.

Türkiye 2023 seçimleri için gün saymaya başladı. 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yarışacak isimlerden biri olan, eski MHP​ milletvekili Sinan Oğan, annesinin hayatını kaybettiği acılı günlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"GENEL BAŞKANIM TAZİYEDE DAHİ BULUNMADI"

YouTube üzerinden yayın yapan bir kanalda açıklamalarda bulunan Sinan Oğan, annesinin vefatında Bahçeli​'nin başsağlığı dilemediğini söyleyerek sitem etti.

Annesini kaybettiği günle ilgili yaşananları anlatan Oğan şunları söyledi:

"Ben MHP milletvekiliyken annemi kaybettiğimde MHP liderinden telefonla dahi bir başsağlığı mesajı alamadım. İnsani bir durum yani. 300-500 tane vekil olur, aradan kaçar ama zaten 40 vekildik. Herkes başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu​, Iğdır'da taziye evimize geldi. Ahmet Davutoğlu​ aynı şekilde, o zaman başbakandı. Ama benim genel başkanım bir taziyede dahi bulunmadı. Sinan Ateş'te de aynı şekilde taziye mesajında bulunmadı. Canları sağ olsun konu o değil.

KILIÇDAROĞLU'NA ÖVGÜ: KİBARLIĞINI HEP TAKDİR ETMİŞİMDİR

Kılıçdaroğlu'nun nezaketi bu anlamda siyasetini yanlış bulsam da, hep takdir etmişimdir kibarlığını.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Misafir24 Nisan 2023 19:16

Milliyetçiler ve sığınmacılar gitsin diyenler Sinan oğan etrafinda kenetlendi.14 mayisa kadar siginmacilar gonderilip vatandaslik verilenler iptal egilirse cumhur yenisen alacaktır

Sonraki Haber Yükleniyor...