Tgrt Haber

Memleket Partisi liderinden Sinan Oğan'a 'İnce' gönderme

20 Nisan 2023 22:03 - Güncelleme : 20 Nisan 2023 22:14
Memleket Partisi liderinden Sinan Oğan'a 'İnce' gönderme

Türkiye genel seçime 24 gün kala hararetli günler yaşıyor. Son olarak Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, rakibi Muharrem İnce'den oy devşirdiğini iddia ederken İnce'den Oğan'a cevap geldi. Memleket Partisi lideri, çıktığı canlı yayındaki izlenme oranlarını referans göstererek "Babala TV’ye çıktım. Sayın Sinan Oğan da çıktı. Erken konuşmamak lazım. İzlenme oranına bir bakalım oy oranı da 3 aşağı 5 yukarı belli olur" dedi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce​, memleketi Yalova​ sokaklarında gezerek vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüş Cumhuriyet, Fatih, Spor, Caddesi, Kartali, Çeşme Sokak ve İstanbul Caddesi üzerinde devam etti.

İstanbul Caddesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştiren İnce, yaptığı konuşmada, "Slogan ne, ‘Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan. Ne cumhur ne millet, tek yol memleket. Düzlüğe çıkaracağız bu memleketi. Uçurumun kenarından çekip alacağız. Ne Erdoğan’la olur, ne Erdoğan’ın eskileriyle olur. İkisi ile de olmaz. Üçüncü bir yol lazım bize üçüncü bir yol. Onun için yollardayız. Dün İzmir’deydim, bugün Yalova’dayım. Devam edeceğiz. Merak etmeyin daha 25 gün var" dedi.

"ERKEN KONUŞMAMAK LAZIM" 

İnce, ardından irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan İnce, diğer Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın, "Muharrem İnce’nin oyları bana kaydı” açıklamasını değerlendirdi. Öncelikle Sinan Oğan’a başarılar dileyen İnce, “İkincisi ben Babala TV’ye çıktım. Sayın Sinan Oğan da çıktı. Bir hafta sonunda yayınlanınca bakalım izlenme oranından oy oranını da çıkarırız diye düşünüyorum. Erken konuşmamak lazım. İzlenme oranına bir bakalım oy oranı da 3 aşağı 5 yukarı belli olur" dedi.  

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...