Tgrt Haber

İttifak kararı sonrası Sinan Oğan'dan ilk açıklama: Plana sadık kal  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 May 2023 18:10 - Güncelleme : 25 May 2023 04:54
İttifak kararı sonrası Sinan Oğan'dan ilk açıklama: Plana sadık kal  

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, 'İki tarafı kıskaca aldılar' iddiasına cevap verdi.

İkinci turun kritik ismi haline gelen Ata İttifakı​'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı​'nı destekleme kararının ardından ilk kez konuştu. Oğan, gazeteci Nagehan Alçı​'nın, "Özdağ-Sinan Oğan, alenen aralarında bilinçli rol paylaşımı yaparak bir yandan Cumhur İttifakı’nı diğer yandan Millet İttifakı’nı esir etme projesi içindeler" iddiasına cevap verdi. 

Gazeteci Nagehan Alçı, "2 aşırı-sağcı siyasetçi Ümit Özdağ-Sinan Ogan, alenen aralarında bilinçli rol paylaşımı yaparak bir yandan Cumhur İttifakı’nı diğer yandan Millet İttifakı’nı esir etme projesi içindeler. Özdağ ve Ogan resmen danışıklı dövüş yapıyor… Yüzde 5 oy ile, Yüzde 95 insanı kilitliyorlar" iddiasında bulundu.

"KOMPLO TEORİSİ"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olduktan sonra seçimin ikinci tura kalmasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Oğan bu iddialara, "Kimsenin kimseyi esir aldığı falan yok, fazla komplo teorisine kaptırmışsınız kendinizi" diyerek cevap verdi. 

Sinan Oğan, şunları kaydetti: 

"Nagehan hanım, öncelikle tanımlamanızı doğru yapın lütfen. Bizler Türk milliyetçisi insanlarız. Türk milliyetçiliği her türlü aşırılığı reddeder. İkinci olarak da biz Cumhur ittifakıyla ilkeler bazında bir birliktelik kurduk. Bu ilkeler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de temel ilkeleridir. Bundan neden rahatsız oldunuz? Kimsenin kimseyi esir aldığı falan yok, fazla komplo teorisine kaptırmışsınız kendinizi. Uzun lafın kısası; Plana sadık kal!"

https://twitter.com/DrSinanOgan/status/1661371282858844160

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...