Tgrt Haber

Sinan Oğan'ın karar tarihi belli oldu! 'Biriyle anlaşmadık' 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 May 2023 20:26 - Güncelleme : 20 May 2023 20:33
Sinan Oğan'ın karar tarihi belli oldu! 'Biriyle anlaşmadık' 

İkinci turun kritik ismi haline gelen Sinan Oğan hakkında çıkan 'İttifakla anlaştı' iddialarına cevap verdi. Henüz bir ittifakla anlaşmadığını söyleyen Oğan kararını ise pazartesi günü açıklayacağını söyledi. 

ATA İttifakıCumhurbaşkanı Adayı​ Sinan Oğan, "Desteklediği aday belli oldu" , "İttifakla anlaştı" iddiaları hakkında açıklama yaptı. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Oğan, "Kararımızı pazartesi günü açıklayacağız" dedi. 

Söz konusu bilgileri, gazeteci Fatih Altaylı​, sosyal medya hesabından duyurdu. Altaylı, "Az önce Sinan Oğan ile konuştuk. “İki liderle de görüştük. Henüz bir karar vermedik. Kararımızı pazartesi günü açıklayacağız” dedi. Bunun dışında şunla anlaştı bunu destekliyor iddiaları doğruyu yansıtmıyor" diye konuştu. 

https://twitter.com/fatihaltayli/status/1659962709956239367

Öte yandan Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün öğlen saatlerinde genel merkezde bir araya geldi. Merakla beklenilen görüşme, Özdağ'ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf kareleriyle ortaya çıktı.

Sinan Oğan'ın karar tarihi belli oldu! 'Biriyle anlaşmadık' 

19 MAYIS DENMİŞTİ! 

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Kürşad Oğuz'a konuşan Oğan, kararını 19 Mayıs'ta açıklayacağını duyurmuştu. Oğuz, "Sinan Oğan'la konuştum. Sesi kısılmış, hafif hasta. 'Kararımızı 19 Mayıs'ta açıklayacağız' dedi. Manidar tarih. İttifak içi fikir teatisi hala sürüyormuş" ifadelerini kullanmıştı ama Oğan 19 Mayıs'ta kararını açıklamamıştı. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...