Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu TikTok'tan gençlere seslendi: İlk turda bitirelim bu işi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 Nisan 2023 21:00 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 21:17

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TikTok’tan yaptığı paylaşımla gençlere seslendi. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, “Gençler büt’e bırakmayalım, ilk turda bitirelim bu işi" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP lideri Kemal KılıçdaroğluTikTok​'ta yeni bir video paylaştı. TikTok'ta yer alan videoyu Twitter​ hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, "Gençler büt’e bırakmayalım, ilk turda bitirelim bu işi" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, videoda şunları söyledi:

“Gençler, biliyorsunuz ki kopya çekmek iyi değildir. Ama bu ülkeyi 20 yıldır yönetenler ne yazık ki derslerine çalışmamaya devam ediyor. Cumhur İttifakı​, bu seçimde vaatlerini bizden kopyala yapıştır yapmış. Allah bunlara akıl fikir versin. Bakın bunların bir kısmını bir sene öncesinde, bir kısmını da bir iki hafta önce sizlerle paylaşmıştım. Gençler siz siz olun, dersinize iyi çalışın. Kopya çekenlere sakın güvenmeyin. Bu seçimi de büt’e bırakmadan ilk turda bitirelim.”

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1650143688843034626

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...