Tgrt Haber

Bakan Nebati’den Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘soğan’ göndermesi: Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Nisan 2023 11:14 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 11:43

Son dakika haberi: Milletvekili adayı gösterildiği Mersin’de çalışmalarına devam eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ‘soğan’ üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. “Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle diyen Nebati ayrıca Karadeniz gazı ve TOGG üzerinden Millet İttifakı’nın adayına eleştirilerini sürdürdü.

14 Mayıs’taki seçimlere 21 gün kaldı. Milyonlarca seçmen gerek cumhurbaşkanı gerek ise 28.Dönem Milletvekili tercihini yapmak için sandık başına gidecek. Kritik seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğankabinedeki 2 isim dışında diğer bakanları milletvekili adayı olarak gösterdi. Mersin’den 1.sırada aday olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebatifaaliyetlerini sürdürüyor.

NEBATİ’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ‘SECCADE’ TEPKİSİ

Seçim​ otobüsü üzerinden vatandaşa seslenen Bakan Nebati muhalefete yönelik eleştirilerde bulundu.Millet İttifakı​'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır sözlerle yüklendi. Nebati eğilmediklerini ve sadece Allah'ın huzurunda alınlarını secdeye koyduklarını ifade ederek, "Ama onlar seccadenin bile farkına varmadan ayakkabılarıyla üzerine basarlar. Onun için 'Efendim bilmiyordum...' Zaten bilmiyorsun. Sen seccadenin ne olduğunu bilsen ayakkabınla basar mısın? Basmazsın." değerlendirmesinde bulundu.

SOĞAN ÜZERİNDEN ‘CÜCÜK’ TEPKİSİ…

Sözlerine devam eden Nureddin Nebati, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasına da değindi.

Bazılarının mevsimsel şartlardan dolayı fiyat değişikliği yaşanan soğana oynadığını aktaran Nebati, şöyle devam etti:

Şimdi yeni ürün çıkmaya başladı ya soğan fiyatları aşağı gitmeye başladı. Ben de onlara diyorum ki, git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle... Adamın bütün şeyi şu; 'Efendim, şu an ne olacak bu İHA'lar, SİHA'lar? Uçaklar, yollar ne işe yarıyor?' Ya mübarek adam, Silifke'nin çileğini, yoğurdunu Ankara'da, İstanbul'da yemek için yol lazım yol ama bunu bile bilmezler, anlamazlar. Onun için biz yolumuza devam edeceğiz, üreteceğiz, çalışacağız. Onlar ancak lak lak yaparlar, sosyal medyada hayatlarını geçirirler ve zannederler ki sosyal medyada iktidar oluyor. Sen sosyal medyada iktidar olmaya devam et. Biz vatandaşa dokunuyoruz.

SON ANKETLERDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...