Tgrt Haber

Galatasaray'a Icardi'den kötü haber

Editör: Hakan Mutlu / Kaynak: TGRT
22 Şubat 2023 11:47 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 11:51
Galatasaray'a Icardi'den kötü haber

Sene başında Fransız kulübü PSG'den kiralık olarak kadroya katılan Icardi'den, Galatasaray'a kötü haber. İtalyan devi Milan, Arjantinli golcünün bonservisini elinde bulunduran Paris Saint Germain (PSG) ile temasa geçti.

Bu senenin dikkat çeken yıldızı İcardi​'nin her geçen gün talipleri çoğalıyor. Galatasaray'a geldiği günden itibaren taraftarların sevgilisi haline gelen Icardi'ye İtalyan devi İnter'den sonra Milan'a durumunu yakından takip ediyor. 

PSG​ İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

İddialı bir kadro kurmak isteyen Milan'ın yıldız oyuncuyla anlaşıp forvet hattını güçlendirmek istiyor. Milano temsilcisinin, PSG ile Icardi için görüşme yaptığı iddia ediliyor. Icardi'nın de hedefinin İtalya'ya dönmek olduğu da biliniyor.

GALATASARAY VİTES ARTTIRDI

Sarı-Kırmızılılar ise sezon bitmeden Icardi'nin bonservisini alabilmek amacıyla düğmeye bastı. 

GALATASARAY TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAK

Ancak Icardi'nin, İtalya'da zirveye oynayan takımlardan istediği teklifi alamazsa Galatasaray ile masaya oturacağı belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim takımla ve taraftarla iyi bir uyum yakalayan Mauro Icardi için şartları zorlayacak.

 

Kaynak: TGRT
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...