Tgrt Haber

Galatasaray, Paok'un genç yıldızına kanca attı: Teklif belli oldu!

21 Şubat 2023 20:28 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 20:38
Galatasaray, Paok'un genç yıldızına kanca attı: Teklif belli oldu!

Galatasaray, Arsen Zakharyan transferinde istediği ilerlemeyi sağlayamayınca alternatif bir isme yöneldi. Cimbom'un, Yunanistan ekibi PAOK'un 19 yaşındaki genç yıldızı Giannis Konstantelias için yaptığı teklif reddedildi. Yunan ekibinin sarı-kırmızılılardan talep ettiği miktar dudak uçuklattı.

Galatasaray​, Nicolo Zaniolo transferinin ardından kadrosuna genç bir yıldızı daha katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Arsen Zahharyan transferinden istediği sonucu alamayınca rotayı PAOK​'un ofansif orta saha oyuncusu Giannis Konstantelias'e çevirdi. Cimbom'un genç yıldız adayı için yaptığı ilk teklif Yunan kulübü tarafından kabul edilmedi.

6 MİLYON EURO REDDEDİLDİ: PAOK 20 MİLYON EURO İSTİYOR!

Yunan basın organı sport24'ün haberine göre; Galatasaray genç potensiyel için Paok'a 6 milyon Euro teklif etti. Teklifi reddeden Yunan takımının talebinin ise 20 milyon Euro olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın bonuslarla 12-13 milyon Euro bandının üstüne çıkması beklenmiyor. Zaniolo transferindeki stratejiyi uygulamak isteyen sarı-kırmızılı yöneticiler, Zakharyan ve Giannis transferlerinde bu bonservis seviyesini geçmeyecek ve anlaşılan bonservis bedeli Zaniolo transferindeki gibi taksitler halinde olacak.

ARSENAL VE MİLAN DA PEŞİNDE

Yine Yunan basınından Filathos'un haberine göre; oyuncu İtalya Serie A'nın son şampiyonu Milan'ın da radarında. Paok'un 20 milyon Euro'luk talebinin üzerine Milan transferi rafa kaldırdı.

İngiliz gazetesi Evening Standart geçtiğimiz ay Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın da genç oyuncuyu takip ettiğini duyurmuştu. Haberde Arsenal'ın Giannis Konstantelias'ı gözlemlemesi için gözlemci ekibini görevlendirdiği belirtildi.

GİANNİS KONSTANTELİAS KİMDİR?

10 yaşında Paok altyapısında futbol hayatına başlayan Giannis Konstantelias, 8 yıl takımın alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra 18 yaşında A Takıma katıldı. Yunanistan Ligi'nde bu sezon Paok formasını 18 maçta terleten 19 yaşındaki futbolcu 1 gol atarken, 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası yolladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...