Tgrt Haber

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe'ye açık kapı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TRT Spor
25 Haziran 2023 20:04 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 20:05
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe'ye açık kapı 

Sözleşmesi sezon sonunda biten Jorge Jesus'la yolları ayıran Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Sarı-laciverlilerin hoca adayları arasında yer alan Abdullah Avcı ise transfere ilişkin kritik bir açıklama yaptı. 

Fenerbahçe​'de yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Mali Genel Kurul'da 'yerli ve ligi bilen' bir hoca ile yola devam etmek istediğini söyleyen Ali Koç​,Abdullah Avcı​ ile temaslarını sürdürürken Avcı'dan kritik bir açıklama geldi. 

Avcı, Trabzonspor​'u çalıştırdığı dönemde bir muhabirin, "Hocam 38 senenin üzerine şampiyonluk yaşamak için 1 puan yeterli. Haftaya şampiyonluk maçına çıkıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusunun ardından "38'i bilmem ama haftaya Trabzon şehrinin 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vereceğiz" şeklinde cevap verdiği haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

TRT Spor'a konuşan teknik adam, "Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür" ifadelerini kullanarak Fenerbahçe'ye açık kapı bıraktı. 

KARAR ALİ KOÇ'TA

Fenerbahçe'de Abdullah Avcı ile birlikte listede bulunan bir diğer aday da takımı daha önce de 2 kez çalıştıran İsmail Kartal​. Camia içinde yeni sezon için İsmail Kartal ismi daha ağır basıyor olsa da hoca konusunda nihai kararı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un vereceği belirtiliyor. 

 

Kaynak: TRT Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...