Tgrt Haber

Arda Turan, Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Emre Mor'a talip oldu! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
28 Temmuz 2024 20:41 - Güncelleme : 28 Temmuz 2024 20:44
Arda Turan, Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Emre Mor'a talip oldu! 

Trendyol 1. Lig'de fırtına gibi estikten sonra Süper Lig'e çıkan Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, transferlere hız verdi. Arda Turan, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Emre Mor'a talip oldu. 

Tarihinde ilk kez Süper Lig​'de yer alacak Eyüpspor​, transfer döneminde oldukça hareketli günler geçiriyor. Arda Turan​'ın yönetimindeki İstanbul ekibi, ligde kalıcı olabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe​'nin planları arasında yer almayan Emre Mor​'un Eyüpspor'un radarında olduğu ifade edildi.

Emre Mor'un Eyüpspor haricinde birçok Süper Lig kulübünün de ilgisini çektiği belirtiliyor.

Arda Turan, Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Emre Mor'a talip oldu!  - 1. Resim

2 MİLYONLUK DEĞERİ VAR 

27 yaşındaki Emre Mor, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun yeni sezon planları içerisinde yer almıyor. Başarılı oyuncu geçen sezonu Fatih Karagümrük'te kiralık olarak geçirmişti.

Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...