Tgrt Haber

Atatürk dizisini yayınlamayan Disney'e Avrupa maçında gol 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Ağustos 2023 23:05 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 11:18

Ermeni lobisine boyun eğen Disney, Atatürk dizisinin kendi platformlarında yayınlanmayacağı duyurdu. Dizinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Fox TV'de yayınlanacağını açıklarken Disney'e tepkiler, spor müsabakalarına taşındı. Galatasaray'ın Zalgiris ile oynadığı müsabakanın yayıncı kuruluşu bant reklamında Disney'e gönderme yaptı. 

'Atatürk' dizisini Ermeni lobisine boyun eğerek yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus​'a tepkiler çığ gibi büyüyor. Siyasiler karar sonrası tepki gösterirken sosyal medyada ise Disney için boykot​ çağrısı yapıldı. 

TEPKİLER SPOR MÜSABAKALARINA TAŞINDI 

Galatasaray​'ın Zalgiris​ ile oynanadığı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçını yayınlayan D Smart Go, Atatürk​ dizisini yayından kaldıran Disney Plus’a gönderme yaparak “Geldikleri gibi giderler” yazılı bant reklam yayınladı.

ATATÜRK FOTOĞRAFI YAYINLADILAR 

Maç esnasında alt bantta, "Geldikleri gibi giderler… Mustafa Kemal Atatürk. Biz buradayız! D Smart Go" mesajını Atatürk fotoğrafı ile yayınlandı. 

Atatürk dizisini yayınlamayan Disney'e Avrupa maçında gol 

TANITIMI BEĞENİ TOPLAMIŞTI 

Yönetmen koltuğuna Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu filmde, Mustafa Kemal Atatürk'ü Aras Bulut İynemli canlandırırken, yapımcılığı Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu üstlendi.

Disney Plus yapımı 'Atatürk' dizisi hakkında birçok iddia da sosyal medya ve haber platformlarında yer aldı.

İlk tanıtımıyla büyük ilgi uyandıran Lanistar Media imzalı yapımda, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk yıllarından Milli Mücadele'ye giden hikayesini, insani vasıflarını öne koyan bir kurgu içerisinde anlatıyor. 


Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bülent 3 Ağustos 2023 14:22

Üyeliği iptal ettim disney den

Sonraki Haber Yükleniyor...