Tgrt Haber

Beşiktaş Manuel Lanzini’nin peşine düştü

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
10 Haziran 2023 11:42 - Güncelleme : 10 Haziran 2023 11:43
Beşiktaş yeni sezon hedefi için listeyi genişletiyor

Yeni sezon çalışmalarına başlayan Beşiktaş, 10 numara pozisyonu için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Siyah-Beyazlılar İngiliz ekibi West Ham'ın formasını terleten 30 yaşındaki Manuel Lanzini'nin peşine düştü.

Beşiktaş yeni sezon hedefi için listeyi genişletiyor

Sezonun bitmesiyle transfer​ çalışmalarına başlayan Süper Lig devi Beşiktaş​ listeyi genişletiyor. Siyah-Beyazlılar geçen sezon istediği başarıya ulaşamadı. Bu anlamda siyah beyazlılar gelecek sezon her kulvarda başarılı olabilmek için yıldız isimleri gündemine aldı.

Son olarak siyah-beyazlıların transfer listesine 10 numara pozisyonu için bir isim dahil oldu. Yönetim, West Ham United​ ile sözleşmesi sona eren Manuel Lanzini'nin peşine düştü.

BAŞKA KULÜPLER DE İLGİLENİYOR

Futbolcunun transferiyle ilgili kısa sürede sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 30 yaşındaki tecrübeli yıldızla, Beşiktaş dışında Premier Lig ekiplerinden Aston Villa​ ile birlikte Arjantin kulübü River Plate de ilgileniyor.

Arjantin Milli Takımı'nın 5 kez formasını giyen başarılı oyuncu, profesyonel kulüp kariyerinde 378 maçta görev yaparken; 57 gol attı, 57 de asist yaptı.

Beşiktaş Manuel Lanzini’nin peşine düştü

Kaynak: Fotomaç

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...