Tgrt Haber

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Aboubakar ve Cenk Tosun hakkında açıklama geldi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Kasım 2023 13:55 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 14:04
Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Aboubakar ve Cenk Tosun hakkında açıklama geldi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam oynanan Bodo Glimt maçı öncesi ısınmada sakatlanan Aboubakar ile maç sonunda ayağında ağrı hisseden Cenk Tosun'un sakatlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Ligde ve Avrupa'da peş peşe aldığı kötü sonuçlarla yönetim krizi yaşayan Beşiktaş​ bir de sakatlık haberiyle sarsıldı. Siyah beyazlıların golcüleri Vincent Aboubakar​ ile Cenk Tosun​ sakatlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, iki oyuncunun sağlık durumuna ilişkin bilgi verildi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt​ ile oynanan müsabaka öncesinde yapılan ısınma sırasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden Vincent Aboubakar’ın uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama, aynı müsabakanın ardından sağ uyluk arka kısmında ağrı hisseden Cenk Tosun’un da uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Siyah-beyazlılardan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İKİ GOLCÜ DE AYNI BÖLGEDEN SAKATLANDI

"Futbol A Takımımızın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın öncesinde yapılan ısınma sırasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden Vincent Aboubakar’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir.

Futbol A Takımımızın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın ardından sağ uyluk arka kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Cenk Tosun’un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Vincent Aboubakar ile Cenk Tosun'un tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...