Tgrt Haber

Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin oldu! 

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
14 Haziran 2024 17:53 - Güncelleme : 14 Haziran 2024 18:46
Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörü Nuri Şahin oldu! 

Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Türk teknik adam Nuri Şahin'in getirildiğini açıkladı. 

Edin Terzic ile yollarını ayıran Borussia Dortmund​, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin​'i getirdi.

Alman kulüpten yapılan açıklamaya göre geçen sezon Edin Terzic'in yardımcı antrenörlüğünü yapan Nuri Şahin, takımın teknik direktörü olarak göreve getirildi.

Kulüp anlaşmanın Haziran 2027 yılına dek yapıldığını açıkladı.

"TEKNİK DİREKTÖR OLMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR"

İmzaların atılmasının ardından Nuri Şahin yaptığı açıklamada, "Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Bana duydukları güvenden dolayı kulüpteki sorumlu herkese teşekkür etmek istiyorum. BVB'deki rolümü gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum. İlk günden itibaren mümkün olan en yüksek başarıyı elde etmek için her şeyi büyük bir enerji ve büyük bir tutkuyla yapacağız." dedi.

"NURİ'DEN YANA ŞÜPHEMİZ YOK"

Anlaşma sonrası kulübün spor genel direktörü Lars Ricken, şunları söyledi:

"Genç nesli temsil edecek bir antrenörü görevlendirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Son yıllarda antrenör olarak kariyerine hazırlanmak için çok çalıştı ve yeni pozisyonunda büyük özveri göstererek takımın ilerlemesine yardımcı olacak. Eski oyuncular olarak birlikte yakın çalışacağız ve büyük hedeflerimiz var. Nuri, kulübü ve ekibini tanıyor. Nuri'nin bizim için doğru teknik direktör olduğundan şüphemiz yok."

"NURİ'YE GÜVENİMİZ TAM"

Kulübün sportif direktörü Sebastian Kehl ise şöyle konuştu:

"Nuri Şahin geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmamıza yardımcı oldu. Burada bir oyuncu ve yardımcı antrenör olarak görev yaparak, kulübün nasıl çalıştığını bilecek deneyime sahip durumda ve her şeyden önce nasıl başarılı olunacağını biliyor. Nuri'ye güvenimiz tam, desteğimiz tam."

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...