Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 14:57 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 15:10
Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı

Fenerbahçe, kara para aklama ile vergi kaçırma suçlamasıyla tüm mal varlıklarına el konulan ve gözaltına alınan Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin sponsorluğunu iptal etme kararı aldı.

Türkiye'nin haftalardır gündeminde Dilan Polat​ ve Engin Polat​ çifti var... Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla bir süreden beri ülke gündemini meşgul eden Polat çiftine yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda şu ana kadar 17 şüpheli gözaltına alındı. Dün de çiftin ve onlarla bağlantılı olan kişilerin ultra lüks araçları, sergilenmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti. 

Polat çiftinin isimleri böyle suçlamalara karışmasıyla birlikte sponsorluk anlaşması yapan birçok kuruluş, 'iptal' kararı aldı.Fenerbahçe Spor Kulübü​ de bu sezonun başında kadın voleybol takımına tayt arkası sponsoru olan Dilan Polat ve erkek voleybol takımı forması kol sponsoru olan Engin Polat For Men için hamle yapma kararı aldı.

SÖZLEŞME FESHEDİLECEK

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Fenerbahçe Spor Kulübü, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin sponsorluk anlaşmalarını iptal ve feshetmek için hukuki girişimlere başladı. Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu bir paylaşımda daha bulunarak sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Spor Kulübü, ‘Sponsorluk’ sayfasından Dilan & Engin Polat çiftinin şirketlerine ait logoları kaldırdı.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1720398283393114623

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...