Tgrt Haber

Lüks evi gündem olmuştu... Dilan Polat'ın kara kutusu da gözaltında!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
02 Kasım 2023 10:53 - Güncelleme : 02 Kasım 2023 10:58
Lüks evi gündem olmuştu... Dilan Polat'ın kara kutusu da gözaltında!

Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile birlikte 17 şüphelinin gözaltına alınması sonrası gözler yardımcı Şule'ye çevrildi. Dilan Polat'ın kara kutusu olarak bilinen Şule'nin gözaltına alındığı iddia edildi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla uzun zaman gündemde olan Dilan Polat​ ve Engin Polat​ çifti önceki gece 17 kişi ile birlikte gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Sinem Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün gibi isimler yer alırken Dilan Polat'ın yardımcısı ve kara kutusu olarak bilinen Şule​'nin olup olmadığı merak edildi. 

TvGündemi'nde yer alan habere göre; Dilan Polat'ın uzun yıllar yanında çalışan ve "kara kutusu" olarak nitelendirilen Şule'nin de gözaltına alındığı iddia edildi. Polat Ailesi'nin yardımcısı Şule geçtiğimiz aylarda aniden işten ayrılmış birkaç gün sonra geri dönmüştü.

LÜKS EVİ GÜNDEM OLMUŞTU

Dilan Polat konu hakkında açıklama yapmayacağı söylemiş ancak Şule geri dönünce evleneceği için yanlarından ayrılacağını açıklamıştı. Şule'nin Trabzonlu bir iş adamı ile evleneceği ve Dilan Polat'ın lüks evine benzer bir evde yaşayacağı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Lüks evi gündem olmuştu... Dilan Polat'ın kara kutusu da gözaltında!

SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜLER

Yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 6 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan Polat çifti ve beraberindekiler, işlemlerinin sürdüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’nden çıkarılarak rutin uygulama olan sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Zanlılar saat 23.00’te gittikleri sağlık kontrolünden 23.40’ta tekrar emniyete getirildi.

Geçtiğimiz günlerde şüphelilere ait 15 şirkette arama ve dijital materyallere el koyma işlemleri gerçekleştirilmişti. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...