Tgrt Haber

Dursun Özbek'in '1959 öncesi şampiyonluk' sözlerine Fenerbahçe'den yalanlama

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
17 Temmuz 2023 21:10 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 21:25
Dursun Özbek'in '1959 öncesi şampiyonluk' sözlerine Fenerbahçe'den yalanlama

Fenerbahçe Spor Kulübü, 1959 öncesi şampiyonlukları hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) komisyon oluşturması kararına tepki gösteren Galatasaray'a cevap verdi. 

Galatasaray​ Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu​'nun (TFF), 1959 öncesi şampiyonluklar için komisyon oluşturmasına tepki gösterdi. Özbek, "Bugün 40 sene önce alınmış bir kararı tekrar gündeme getiriyoruz. Daha önceki federasyonlar hangi şampiyonlukların geçerli olduğunu hiç incelemedi mi?" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe​ Spor Kulübünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada Özbek'in dediklerinin aksine TFF​'nin daha önce böyle bir karar almadığı öne sürüldü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Son günlerde, aynı kulübün belli isimlerince gündeme getirilen Fenerbahçemizin 1959 öncesi Türkiye şampiyonlukları ile ilgili daha önce TFF'ye başvuru yaptığı ve bu başvurunun Tahkim Kurulu tarafından reddedildiği gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerine yer verildi.  

"HAK ARAYIŞIMIZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK"

"Kulübümüzün iddia edildiği gibi geçmişte bu konu hakkında Türkiye Futbol Federasyonuna ne başvurusu olmuştur ne de 'OLMAYAN' bu başvuru Tahkim Kurulu tarafından reddedilmiştir. Şanlı tarihimizin yazılmasında pay sahibi olan, alın teri döken tüm efsanelerimizin emeklerine sahip çıkmak için attığımız hak arayışımız sonuna kadar devam edecektir."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1680979317692461057

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...