Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Wendel yalanlaması 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Championat
17 Temmuz 2023 23:00 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 23:07
Fenerbahçe'den Wendel yalanlaması 

Yaz transfer döneminin önemli takımı Fenerbahçe, takıma katılan oyuncuları tek tek açıklamaya devam ederken bu kez yalanlama geldi. Zenit forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Wendel'i kadrosuna kattığı yönündeki haberlerle ilgili kulüp yöneticisi Selahattin Baki'den yalanlama geldi. 

Yaz transfer sezonunda adeta fırtına gibi esen Fenerbahçe​ kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Öğlen sattlerinde Türk ve Brezilya​ medyasında çıkan haberlerde, Fenerbahçe'nin hem Zenit​ hem de Wendel'le görüşmelerde bulunduğu öne sürülmüştü. 

Rus haber portalı Championat'ın iddialar üzerine ulaştığı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki​, "Wendel'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı doğru değil" diyerek iddiaları kesin bir dille yalanladı.   

88 MAÇTA 28 GOLE KATKI! 

Üç yıl önce 20 milyon Euro karşılığında Sporting'den transfer edilen 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, Zenit formasıyla bugüne dek 88 maça çıkarken 15 gol - 13 asist üreterek takımına 28 gollük katkıda bulunmuştu. 

Piyasa değeri 24 milyon Euro olarak gösterilen ve Zenit'le 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan Wendel'in Rusya'dan ayrılmak istediği, bu sebeple de takımının sezon öncesi kampına katılmadığı belirtiliyor.

 

Kaynak: Championat

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...