Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Fred ve Djiku'dan sevindiren haber

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: NTV Spor
14 Kasım 2023 12:54 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 12:56
Fenerbahçe'ye Fred ve Djiku'dan sevindiren haber

Savunma hattında yaşadığı sakatlık problemleriyle boğuşan Fenerbahçe'ye milli ara yarayacak. Fenerbahçe'de milli ara sonrası stoper hattında Djiku'ya kavuşacak. Milli ara sonrası 4 sakat futbolcusunun iyileşmesi beklenen sarı-laciverlilerde as kadroya dönüş bekleniyor. 

Fenerbahçe​ özellikle stoper hattında yaşanan sakatlıklar sebebiyle ideal kadrosundan uzaklaştı. Serdar Aziz​ ve Djiku​'nun ardından Becao da sakatlanınca stoper tandemi bozuldu. 

Stoperlerin yanı sıra Fred​'in sakatlığı da Fenerbahçe'yi etkilemiş, başarılı futbolcunun yerine görev verilen Miha Zajc beklentileri karşılayamamıştı.

EKSİK FENER YARALI

Fenerbahçe söz konusu isimlerden yoksun çıktığı 3 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Trabzonspor ve Ludogorets'e kaybeden Fenerbahçe, Adana Demirspor'la ise golsüz berabere kalmıştı.

Öte yandan sakatlıkları bulunan bazı futbolculardan Fenerbahçe'ye iyi haber geldi.

İLAÇ GİBİ MİLLİ ARA 

Fred ve Djiku'nun yanı sıra Mert Hakan Yandaş ve Joshua King'in bir aksilik yaşanmaması durumunda, milli ara sonrası Kadıköy'de oynanacak Fatih Karagümrük maçına yetişmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında 26 Kasım Pazar günü saat 19:00'da Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. 

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...